luni, 9 decembrie 2013

Escape from Planet

Filmul se deschide cu Scorch Supernova pe o misiune de salvare a copiilor capturate de la o specie rivale . Arsurilor apoi revine la Planet Baab unde el este cunoscut ca un erou celebru , în timp ce la BASA fratele său , Gary și fiul lui Gary Kip sunt . În curând , Gary și Scorch primi un mesaj de la Lena cap de BASA-press , care Scorch va fi trimis la "Dark Planet " ( Earth) ca urmare a unui apel SOS . Pârli decide să meargă cu privire la misiunea de pe planeta închis , dar Gary -l descurajează puternic de a merge . După susținând în continuare în cele din urmă Gary spune că nu va fi de ajutor Scorch și închide BASA înainte Scorch -l poate concedia . Gary se duce apoi acasă la soția lui Kira și Kip doar pentru a afla că Scorch a trecut deja la misiunea de pe planeta închis , în timp ce Kip este l uitam la TV în direct în emoție .
Pârli ajunge pe Pământ și terenuri în deșert și găsește un magazin 7 - Eleven dar greșeli o cifră gonflabil pentru o ființă moarte . Pârli este apoi tranchilizat și capturat de Shanker Saunderson , generalul răuvoitor al Armatei SUA , și este luată la " Area 51 " , unde au loc străini de pe alte planete . După ce a constatat că acest lucru sa întâmplat , Kip vrea să meargă salvare Scorch dar Gary îi descurajează și el nu vrea să meargă . Kip este furios și se duce în camera lui . Gary se duce la camera Kip de a -mi cer scuze și să recunoască că îi pare rău că Scorch a fost capturat . Când Gary răstoarnă pătură deschis Kip lui , în loc de a vedea Kip , el vede câinele lui și vede că fereastra Kip este deschis . Știind că Kip este de gând să încerce și de a salva Scorch , el se grăbește să BASA-press cu Kira purta cizmele de rachete . Ei ajung să constate că Kip este pe cale de a scoate într-un vas .
Gary reușește să anula secvența de lansare , dar el a re - activează secvența astfel Gary se poate salva Scorch . El ajunge în curând pe planeta închis . De îndată ce va sosi nava lui activează imediat o secvență de auto -distrugere , dar Gary reușește să iasă . Apoi, el a ajunge la același magazin care Scorch ajuns la mai devreme . Gary merge in interiorul magazinului , dar este reperat de către doi bărbați din interiorul numite Hawk și Hammer . Atât Gary și cei doi bărbați se speriat de unul de altul și să încerce să se ascundă unii de la alții . După cei doi dau seama că Gary nu este un străin ostil , l-au oferit un Slurpee . Gary ia Slurpee dar bea prea repede și se congela creier . Ulterior , oamenii Shanker a rupe în magazin și captura Gary .
Gary este apoi dus la biroul lui Shanker unde este eliminat rapid după Shanker primește un apel . Apoi este dezvăluit faptul că Lena este un aliat al lui Shanker ca ea l- a trimis o sursă puternic cunoscut sub numele de blubonium și este în dragoste cu el, ca el pune pe o peruca Elvis Presley , ca atunci când a contacta ei . Gary este plasat într-o sală de celulă cu alte genii extraterestre numite Doc , Io , și Thurman , care spun că Gary diverse tehnologiei umane a fost inventat de ei pentru Shanker a rip off și să vândă în lume așa că îi va elibera . Gary reuneste cu fratele său , dar este din nou deranjat de comportamentul lui încrezut . După o luptă de alimente la cantina , străinii fac drumul lor spre " scutul de pace " . Lena , între timp , a capturat Kira , care a stat la BASA pentru a încerca să contacteze Gary în preocuparea pentru siguranța lui . Lena dezvăluie apoi planul ei de a oferi o sursă de viață de blutonium la Shanker .
După Shanker dezvăluie blutonium , Gary provoacă în mod neintenționat Scorch în fura -l după care să ateste că e putere periculos și atunci când este urmărit , Scorch distruge blutonium , cauzând Shanker să-l înghețe . El ordonă Gary a stabiliblutonium și arată că el va distruge toate planete cu o rază laser, străinii capturate s-au construit ca urmare a trei străini încarcerați uciderea accidental tatal lui atunci când el a fost de 6 . Gary se fixează cu ajutorul noii lui prieteni , dar Shanker se întoarce pe promisiunea lui să-l elibereze și în loc să -l îngheață la fel ca fratele său . Celelalte străinilor descoperi adevăratele intenții Shanker , atunci când acesta încearcă să distrugă Baab cu raza laser, este dezvăluit faptul că Gary aranjatblutonium să nu funcționeze și să distrugă raza de laser , eliberând astfel străinii capturate . Cu Gary și Scorch eliberate din închisorile lor de gheață , frații , Doc , Thurman , și Io scape Area 51 și în cele din urmă găsi navei Scorch într- un parc de rulote .
Între timp , înapoi la Baab , Kip eliberează mama sa , care se oprește și supune Lena după ce acesta din urmă a decolat cu transportul blutonium ( și în mijlocul luptei , învață Shanker se folosea de ea ) . Kip ghiduri de tatăl său la securitate prin controlul misiune , dar Shanker ( poartă costum robotizat Scorch că el poartă pe aventurile sale ) folosește un fascicul de tractor pentru a opri nava , dar Gary și Scorch sari pe el și de a gestiona pentru a obține costum pe personajul negativ care cauze Shanker să scadă la moartea sa . Dintr-o data , Scorch și Gary începe să scadă la condamnă lor, dar sunt salvați de către extratereștrii care au ucis tatăl Shanker lui . Pârli , Gary , doctore , Thurman , și Io reveni la Planet Baab . După revenirea la Baab , Scorch se căsătorește cu un reporter pe nume Gabby Babblebrook .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu